Kako na izbore?

Na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva HNS-a razgovarano je o sudbini Izbornoga zakona, a otvoreno je i pitanje modaliteta nastupa na općim izborima 2018.godine. Raspravljano je o tomu kako doći do rješenja prije raspisivanja izbora na način da se uvaži presuda Ustavnoga suda.

HDZ 1990 inzistira na promjeni Izbornog zakona kako se ne bi ušlo u ustavnu, institucionalnu i političku krizu koja bi dovela u pitanje održavanje i implementiranje izbornih rezultata.

Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 je prezentirao stajalište stranke kojoj je na čelu, kazavši da je HDZ 1990 svjestan odgovornosti i nužnosti da se Hrvatima osigura mogućnost izbora i alternativa u odnosu na dosadašnje pogubne politike vladajućih i najavio samostalan nastup HDZ-a 1990 na izborima 2018.godine.

Author Info

Pero Nikić

Komentara ( 1 )

  • Hazim Hodzic,Sarajevo

    Draga Dijana,neka tebe kandidiraju ispred HNS-za clana predsjednistva 100 ,/‘ ces biti izabrana, Zeljko K.nece imati sta da trazi i nece trebati mijenjati Izborni zakon,a ako Covica predloze znajte Zeljko prolazi. Mozda SNSD predlozi Covica iz drugog entiteta pa neka ga izaberu je je on u ovom mandatu stitio interes Dodika i RS-a. Ovo ozbiljno mislim proci ces sigurno jer te narodi BIH svi zele.

Pošalji komentar