Martin Raguž posjetio OO HDZ1990 Orašje

Predsjednik HDZ-a 1990 i kandidat za člana Predsjedništva HDZ-a 1990 Martin Raguž, jučer je, 22. kolovoza 2014. godine, u sklopu šireg obilaska posjetio i Orašje. Predsjednik Raguž sastao se sa dužnosnicima, članovima i brojnim simpatizerima HDZ-a 1990 iz Orašja.

Prilikom susreta sa prisutnima Martin Raguz je izjavio da se ovdje, na samo par kilometara od granice sa Europskom unijom, mogu i moraju pokrenuti novi procesi koji će pokazati da je europska perspektiva Bosne i Hercegovine itekako moguća i da moramo iskoristiti prilike koje nam se pružaju, a da je u tom smislu pozicija Orašja od iznimnog značaja za svaki oblik suradnje koji će dovesti do razvoja i napretka ovoga mjesta.

Iz općinskog odbora HDZ-a 1990 u Orašju poručuju kako puni samopouzdanja ulaze u izborni proces i da je razlog tome svakodnevni rast podrške među lokalnim stanovništvom. “Impulsi iz naroda govore da smo na pobjedničkom putu, spremni smo napraviti važan iskorak, zauzeti čelnu poziciju i uz podršku i suradnju sa građanima stvarati bolji život u Orašju“, ističu u Općinskom odboru HDZ-a 1990 Orašje.

Martin Raguž je dao podršku stanovnicima Orašja u njihovoj borbi sa posljedicama poplava i problemima sa kojima se sureću, ukazavši da sve razine vlasti u državi moraju zajedno sudjelovati kako bi stanovnici ovih prostora što prije prebrodili nezgode koje su ih zadesile, obnovili svoje domove i vratili se normalnom životu.

Author Info

stjepko

Nema komentara

Pošalji komentar