Božićni prijam HDZ 1990

U četvrtak, 22.prosinca u prostorijama Središnjice HDZ-a 1990 upriličen je Božićni prijam  kojemu su se uz članove i simpatizere Stranke odazvali i uzvanici iz političkog, društvenog i kulturnog života BiH.

U ugodnom prijateljevanju i čestitarskoj atmosferi pred Božićne blagdane i na izmaku 2016.godine nazočne je pozdravio Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 pri tom istaknuvši:”Bila je ovo turbulentna godina kako za sve nas ponaosob tako i za Stranku, no u Novu idemo s puno energije odlučni i dalje se boriti za interese svoga hrvatskoga naroda. Mi smo demokršćanska stranka i u tom duhu dočekujemo Božić. Želim da odavde ponesete dobre želje u svoje obitelji, a također sve najbolje katoličkom puku diljem Bosne i Hercegovine, da im Božić protekne u miru i zajedništvu, a Nova godina donese obilje zdravlja, sreće i poslovnoga uspjeha. Naš cilj je jasan – borba za interese svoga naroda i ostanak, a ne odlazak sa svojih ognjišta, što će nam svakako biti prioritet u vremenu koje dolazi.Uvjeren sam da zajedno možemo puno napraviti, a to smo mnogo puta do sada i dokazali.”

Čestit i blagoslovljen Božić, sretna i uspješna Nova 2017 godina, te svako dobro na osobnom i poslovnom planu želje su upućene iz Središnjice HDZ-a 1990 svim ljudima dobre volje.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar