Božićni prijam

Božićni domjenak za članove i simpatizere HDZ-a 1990 upriličen je u srijedu 20. prosinca u Središnjici Stranke.

Bila je to prigoda za ugodno prijateljevanje i rezimiranje rezultata u godini na izmaku. U čestitarskoj atmosferi pred Božićne blagdane nazočne je pozdravio Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 :“ Budućnost HDZ-a 1990 je u zajedništvu, jer samo tako možemo napraviti dosta i puno bolje. Pred nama je izborna godina u koju ćemo krenuti jače i odlučnije. Dobre želje ponesite u svoje obitelji, blagoslovljen vam Božić, a sve najbolje i katoličkom puku diljem Bosne i Hercegovine. Dočekajte Božić u miru, blagoslovu i zajedništvu, a neka Vam Nova 2018.godina donese obilje zdravlja, sreće i poslovnoga uspjeha. Ostajemo pri svom cilju – borba za interese svoga hrvatskoga naroda i ostanak na svojim stoljetnim ognjištima i to će nam biti prioritet u  vremenu koje dolazi. I do sada smo mnogo puta dokazali da zajedno i odgovorno možemo puno napraviti, a sljedećega Božića vidimo se u pobjedničkom okružju“-kazao je na koncu predsjednik Cvitanović.

Dr. Diana Zelenika, predsjednica Gradskoga odbora Mostar koji je i suorganizator Božićnoga okupljanja,  i državna zastupnica pozdravila je nazočne poželjevši im sretne nadolazeće blagdane i pozvala na zajedništvo i da hrabro i odlučno krenu u izbornu utrku.

 Čestit i blagoslovljen Božić, sretna i uspješna Nova 2018 godina, te svako dobro na osobnom i poslovnom planu  hrvatskim braniteljima, obiteljima poginulih hrvatskih branitelja, članovima i simpatizerima HDZ-a 1990, te svom katoličkom puku i svim ljudima dobre volje poželjeli su iz HDZ-a 1990.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar