BRČKO: Hrvatska seljačka stranka dala potporu Martinu Ragužu

U sklopu posjete Brčkom, vodstvo HDZ-a 1990 predvođeno Martinom Ragužem, jučer se sastalo sa čelnim ljudima HSS-a u Brčkom predvođenih Ivanom Krndeljom. Prilikom tog sastanka, HSS je podržao kandidaturu gospodina Raguža za člana Predsjedništva BiH.

 

„Politika koju vodi HDZ 1990 na čelu sa Ragužem jednako tretira  Posavinu, Republiku Srpsku i sve dijelove Bosne i Hercegovine, vodi državotvornu politiku usađujući europske vrijednosti koje su nam nužno potrebne“,  kazali su HSS-ovci.

Raguž se zahvalio na potpori i kazao je ovo čast ali ujedno i obveza koja za sobom povlači odgovornost. „Spreman sam stati pred Vas ali i pred sve birače u Bosni i Hercegovini i položiti račun za učinjeno“, dodao je Raguž, kazavši da samo zajedničkim snagamo možemo podvući crtu lošoj poitici i agoniji u kojoj se trenutno nalazimo te početi pisati jednu novu stranicu povijesti Bosne i Hercegovine.

Nazočnima se obratio domaćin ovoga skupa, gospodin Niko Babić, član predsjedništva HDZ-a 1990.Nakon što je predstavio sve kandidate, gosp. Babić je istaknuo kako HDZ 1990 svakim danom uživa sve veću podršku u ovom dijelu BiH.

PODVUCIMO CRTU POD LOŠE POLITIKE

Brčko je odlučilo stati u kraj lošim politikama i podvući crtu pod nezaposlenost i destruktivnu politiku u Bosni i Hercegovini.

Ovo je naša zemlja, izgradimo je po mjeri svih nas – glavna je poruka iz Brčkog.

Author Info

Ivan Krajina

Nema komentara

Pošalji komentar