Čapljina ide do pobjede snagom čiste ljubavi-Mi možemo i zaslužujemo bolje!

Večeras, 30.rujna je u Hotelu „Mogorjelo“ u Čapljini održan Završni predizborni skup Koalicije za Čapljinu zajedno, HDZ-a 1990, Čapljinske neovisne stranke „Čapljina u srcu“  koji na predstojećim lokalnim izborima podržavaju neovisnog kandidata Milenka Soču za načelnika Općine Čapljina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nakon pozdrava Domovini i minute šutnje za poginule hrvatske branitelje nazočnima se obratio Davor Markota, nositelj Liste HDZ 1990 za Općinsko vijeće Čapljine naglasivši:“ U ovom čovjeku Milenku Soči prepoznali smo odlike vođe koji nam je sada jako potreban, uvjereni smo da će uspješno upravljati Čapljinom zahvaljujući svojoj hrabrosti, snazi i iskustvu. Ovo može biti uspješan grad i nećemo se miriti n s čim manjim od toga-Zato dragi sugrađani Zajedno za Čapljinu, jer mi možemo i hoćemo bolje, pokažimo to u nedjelju na biralištima.

Mirko Vasilj, predsjednik Čapljinske neovisne stranke -Čapljina u srcu kazao je da probleme ne mogu riješiti oni koji su ih napravili, birajmo nove ljude koji će Čapljinu izvesti iz postojećeg stanja. Gospodo budimo prije svega hrabri 2.listopada, najmoćnije oružje taj dan je olovka uzmimo ju u ruke i birajmo, nemojte prespavati taj dan kada smo potpuni vladari situacije, promjene su moguće, izbor postoji iskoristimo svoje pravo i birajmo budućnost.

Mario Čuljak, skup je pozdravio u ime Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević i HSP-a BiH i pozvao sve Čapljince da u nedjelju na općinskim izborima podrže gospodina Milenka Soču koji će u 19 sati istoga dana bitii novi načelnik Čapljine.

U ime Hrvatske demokratske zajednice 1990 nazočnima se prigodnim riječima obratio Ivica Gašpar, glavni tajnik Stranke. Osvrnuo se na trenutačno stanje na prostorima BiH gdje žive Hrvati, a gdje je na snazi ista politika kojoj je vrijeme reći dosta i pozvao da Čapljinci u nedjelju na biralištima podrže gospodina Milenka Soču za načelnika Općine Čapljina, te kandidatkinje i kandidate s Liste HDZ 1990, Čapljinske neovisne stranke Čapljina u srcu  i ima iskustva povesti Čapljinu u bolju budućnost.

soče

Pozivam vas da zajedno odgovorno i ustrajno radimo za boljitak naše Čapljine i u nedjelju,2.listopada pošaljemo u ropotarnicu povijesti one koji su vladali posljednjih 26 godina i učinili da nam danas mladi odlaze preko bijelog svijeta, gospodarstvo je uništeno, poljoprivreda također, demografska slika je jako loša,upošljavaju se podobni, a ne sposobni-možemo sve promijeniti, jer želimo, možemo, hoćemo i zaslužujemo bolju Čapljinu i život dostojan čovjeka-pokažite to i u nedjelju i izađite na izbore i glasujte“- kazao je, uz ostalo, Milenko Soče, neovisni kandidat za načelnika Općine Čapljina.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar