Ćosić: Politika HDZ-a BiH je pogubna za Livno

„Netransparentna i pogubna politika HDZ-a BiH je, kroz posljednjih 25 godina, Livno dovela na rub gospodarske i demografske opstojnosti. Vrijeme je za promjene!“, kaže Jozo Ćosić, zastupnik HDZ-a 1990 u Skupštini HBŽ.

Ćosić ističe kako je HDZ BiH, kao stranka koja obnaša vlast u Livnu posljednjih 25 godina, apsolutni krivac za katastrofalnu situaciju izraženu kroz devastirano gospodarstvo, negativne demografske trendove, stalne odlaske i bezidejnost lokalne vlasti da odgovori pomenutim izazovima.

HDZ 1990 će, ističe Ćosić,  Livnu ponuditi jasnu programsku strategiju i kandidate koji je mogu realizirati. „Stvaranje pogodne investicijske klime kroz transparentan rad i otklanjanje administrativnih barijera je nužan korak ka privlačenju stranih i poticanju domaćih investitora, koji, otvaranjem  radnih mjesta, mogu ublažiti negativne trendove po kojima je Livno, nažalost, postalo prepoznatljivo“, kaže Ćosić, te naglašava kako će predstojeći lokalni izbori biti prilika žiteljima Livna da biraju promjene.

Ćosić smatra kako je HDZ 1990, u punom smislu, promjena naspram netransparentne i pogubne politike HDZ-a BiH, koja postaje sve prepoznatljivija u Livnu, na tragu čega iščekuje dobre izborne rezultate i preuzimanje odgovornosti za ovu lokalnu zajednicu.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar