Ćosić: Širiti istinu, a ne manipulirati

NDI (National Democratic Institute) u suradnji s brojnim partnerima iz regije koji se bave komunikacijskim tehnologijama i marketingom organizirao je 20. – 22. svibnja 2016. godine u Budvi, seminar pod nazivom: „Digitalna komunikacija – političke stranke i nova informacijska i komunikacijska tehnologija“.

Ispred HDZ-a 1990 na seminaru je sudjelovao Jozo Ćosić, predsjednik Mladeži HDZ1990 i zastupnik u Skupštini HBŽ.

„Internet igra itekako veliku ulogu u svijetu informacija, a mi kao stranka na taj način jedino i možemo prezentirati široj javnosti politiku HDZ-a 1990 jer su „velike stranke“ uzurpirale tiskane medije budući da su financijski moćnije. Ali,  ovladati komunikacijskim tehnologijama nije isto kao i manipulirati informacijama, što brojne stranke rade u praksi. Cilj ovladavanja informacijskim tehnologijama je prenositi istinu o  nama, ali i o drugima, svidjela se ona nama ili ne“ istaknuo je Ćosić.

Ana Radičević, direktorica Programa regionalne inicijative za političke stranke središnje i istočne Europe zahvalila se sudionicima seminara na aktivnom sudjelovanju u raspravama, konstruktivnom radu i idejama koje su razmijenjene te obećala podršku budućim aktivnostima vezanim za edukaciju i implementaciju ideja koje će mladim političarima biti od velike pomoći u njihovom političkom djelovanju.

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar