Davor Selak sa Jorisom Vanheaom iz belgijskog ministarstva obrane

Predsjednik ŽO HDZ 1990 Vrhbosna gospodin Davor Selak, susreo se s gospodinom Jorisom Vanheaom iz belgijskog ministarstva obrane. Na sastanku se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, predstojećim izborima kao i o socijalno-gospodarskoj situaciji. Na sastanku je bilo riječi i o euro-atlantskoj budućnosti u BiH.

Prema riječima gospodina Selaka gospodin Joris se zanimao i za odnose HDZ 1990  unutar Hrvatskog narodnog sabora te o drugim političkim pitanjima:

-Razgovarali smo o tenedenciji napuštanja Hrvata iz BiH, provedbi presude Sejdić-Finci, predstojećim izborima. Također, gospodina Jorisa zanimali su i odnosi HDZ 1990 i HDZ Republike Hrvatske, naša očekivanja od izbora te očekivanja u izboru za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, kazao nam je gospodin Selak, napominjući:

-Posebno smo se osvrnuli na trenutnu situaciju u ekonomiji na području županije Sarajevo. Budući sam nositelj liste za Županijsku skupštinu upoznao sam gospodina Jorisa o lošoj ekonomskoj situaciji, koja se ogleda u nemogućnosti otvaranja novih kapaciteta, nemogućnosti usavršavanja, čemu je „kumovala“ korupcija i nepotizam, kazao je Selak. ( Info služba HDZ 1990 Vrhbosna)

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar