Denis Zvizdić i Ilija Cvitanović danas u Danu uživo

Dan nakon “povijesnog” dogovora, mnogi se pitaju, tko je koga nadmudrio u sporazumima SDA i HDZ-a iz Mostara, upravo se tim danas bavi naša emisija “Dan uživo”, u kojoj pratimo i ostala domaća zbivanja, kao i ona u regiji i svijetu. Od 16 sati gledajte:

– Kako gleda na jučerašnji dogovor o Mostaru, kakav je to proračun u kojem nema novca za izbore, zašto kaže da država mora biti iznad entiteta i kantona, tko su članovi SDA za koje kaže da donose prljavu vodu, samo su neka od pitanja za Denisa Zvizdića, zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i potpredsjednik Stranke demokratske akcije. Danas je naš gost.

– Hrvatski narodni sabor pozdravio napore političkih predstavnika i potpisivanje Sporazuma o održavanju izbora u Gradu Mostaru i Sporazuma o načelima izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH. S nama danas član HNS-a te predsjednik HDZ-a 1990. Ilija Cvitanović, s kojim razgovaramo i o aktualnim političkim temama.

– Izvanredna sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine; na dnevnom redu izvještaj o nabavci respiratora; naš gost izaslanik SBB-a ze zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Zvonko Marić.

– Kako komentira dogovor o Mostaru, ulogu međunarodne zajednice u cijelom procesu, da li i kome odgovara neodržavanje lokalnih izbora, gdje je oporba i ljevica u svim ovim procesima odlučivanja, analizira psiholog i analitičar Ibrahim Prohić.

– Lena Kovačević, od malena se bavi glazbom, a pored brojnih uspjeha koje je nizala tijekom karijere, sada je ostvarila i svoj najveći san iz djetinjstva. Poznata umjetnica sada surađuje i sa poznatim svjetskim imenima sa scene. Danas je naša glazbena gošća.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, sportske, servisne informacije.

Zvonko Komšić vaš je domaćin do 18:30 sati. Budite uz N1!

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar