Domaljevac: Pogledajte tko su preletači koji žele zajedno s HDZ-om srušiti načelnika Marija Jurkić

Predsjednik općinske organizacije HDZ-a BiH Zvonko Iljazović skupio je potpise vijećnika u općinskom vijeću Domaljevac-Šamac i praktično pokrenuo opoziv općinskog načelnika prof. Maria Jurkića.

HDZBiH je nakon deset godina konačno uspio pribaviti dovoljno, kako narod kaže, „papaka“.

Pogledajmo koji su se to vijećnici „dali na raspolaganje” HDZ-u BiH u rušenju općinskog načelnika.

Na prvom mjestu, kako je vidljivo iz potpisanog dokumenta, to je Joso Perišić-Pipec. Zatim slijede Mato Rošić Roša, Luka Lucić Luletov i Đuro Perišić.

Na dokumentu su, potom, potpisi starih hadezeovaca predvođenih Lucijom Matić.

Podsjetimo, 2015. godine HDZBiH je uložio značajna sredstva kako bi preko tadašnjeg „papka“ Jose Maroševića iz Grebnica izveo akciju rušenja načelnika Jurkića i instaliranja Mate Prgometa za načelnika općine Domaljevac-Šamac.Tada bezuspješno.

Josu Maroševića tada je HDZ BiH kupio i novčano i pozicijom predsjedavajućeg općinskog vijeća.

Čime je kupio novu četvorku?

U javnosti je procurilo da su Luka Lucić i Đuro Perišić brzinski pobjegli iz Devedesetke. Za vijećnika Lucića se povezuje zapošljavanje člana obitelji u zdravstvenom sektoru dok je Đuri Perišiću nuđeno mjesto u elektri.

                       

           Mato Rošić (papak)                         Luka Lucić (papak)                                                   Đuro Perišić (papak)

A čime je kupljen Joso Perišić Pipec i je li uopće kupljen. U svakom slučaju, sada mu je društvo HDZBiH za kojega je tvrdio da nikada neće s njim.

HDZ BiH je pokazao da kada nema podršku naroda, ipak ima dovoljno načina da sebi osigura ruke “papaka” i postigne svoj deset godina sanjani cilj u Domaljevcu.

 

IZVOR:

HVO-Posavina

Prvi neovisni braniteljski portal u posavini

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar