Doris Pack susrela se u Mostaru sa političarkama iz HDZ-a 1990

U sklopu posjeta BiH danas je Doris Pack, bivša članica Europskog parlamenta i bivša izvjestiteljica EP za BiH boravila u Mostaru i tom prigodom održala sastanak sa ženama HDZ-a 1990.

Tom prigodom gospođa Pack zahvalila je na gostoprimstvu u Središnjici HDZ-a 1990 i odazivu žena na susret kazavši kako je u prijepodnevnim satima održala sastanak s inicijativom građanki Mostara na kojemu je nazočila i predstavnica HDZ-a 1990, ali naglasila i to da se  na tom susretu nije pojavila niti jedna predstavnica HDZ-a BiH što ju je negativno iznenadilo s obzirom na dugogodišnju suradnju.

Ona je, također,  kazala da joj je iznimno drago što je HDZ 1990 kandidirao dr. Dianu Zelenika za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH na Općim izborima 2018.

“Nadam se da će doktorica Diana Zelenika dobiti izbore u listopadu, hrabra je i jaka osoba, izvrsna liječnica i političarka,  ali vi  dame sa svojim stranačkim kolegama morate pokrenuti mlade u BiH da izađu na izbore i odlučuju, jer to je njihova budućnost”- rekla je Pack .

 

 

 

Doktorica Zelenika zahvalila je na lijepim i poticajnim riječima i podcrtala da za razliku od protukandidata u utrci za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH ona voli zemlju Bosnu i Hercegovinu i njezine ljude i narode, te da će biti predsjednica svih građana BiH.

Žene HDZ-a 1990 s Doris Pack razgovarale su o aktualnom političkom stanju u BiH i  pripremama za listopadske izbore. Tijekom susreta pridružile su im se i stranačke kolege.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar