Dr.Perković:Svojim izjavama sami ste sebe gospođo Krišto poslali na marginu hrvatske politike ovih prostora

Ponukana jučerašnjim verbalnim optužbama od strane supruga gospođe Borjane Krišto, kako iz tekstova koji se ovih dana pojavljuju na potralima, o nemilom događaju u našem odnosno „njihovom“ gradu, (nas je još malo ostalo), stojim upravo ja iako nisam imala namjeru, odlučila sam ipak napisati par riječi, koje ću kao i uvijek potpisati svojim a ne stranačkim potpisom.

Gospodine Krišto, bar Vi znate da ono što mislim govorim javno i svima u lice. Nikada se nisam krila iza krinke lažnog morala i poštenja. Svi moji grijesi, a nisam bezgrešna kao Vi, nisu naštelili nikome osim meni. A što je s Vama?

Zadnjih par mjeseci sam u velikim osobnim problemima (za koje Vi nemate niti možete imati suosjećanje) i nisam se bavila niti vama niti jednom od vaših kriminalnih radnji, koja je upravo izašla u javnost kada ste se najmanje nadali. Razlog zbog kojeg mene navodite kao tajanstvenog pisca tekstova nemogu dokučiti, ali jedno je sigurno, da taj netko mora biti iz „Devedesetke“ a priču o udruzi i njezinih odnosno vaših 100 000 KM nastojite prikazati neistinom proizašlom iz „kuhinje Devedesteke“.

Krivca za ovakvu, za vas neočekivanu, reakciju javnosti nemojte tražiti u drugim tekstovima ( ma tko bio potpisnik) nego pročitajte ponovo izjave gospođe Krišto i pronađite početničke greške, a takvih je mnogo, koje nije smio počiniti netko tko sebe naziva političarkom, koja je sve radila i radi za dobrobit svoga naroda, a čiju podršku navodno ima. Ovih dana se iz komentara dalo jasno zaključiti imate li ili nemate podršku naroda ali Vas to ne brine jer će te ionako i sljedeće izbore, kao i prošle pokrasti kao što ste to i dosada radili.

Ako Vi ne vidite greške malo ću Vas podsjetiti.

Izjave gospođe Krišto nakon nemilog događaja:

  • U trenutku kamenovanja bila sam sa cvjećarkom koja mi je došla zasaditi cvijeće. Nije baš prikladno u situaciji kada mnogi nemaju za kruh ( najvećim dijelom zbog politike stranke kojoj pripada, a i nje same) ona ima i za poslove koje je budimo realni, mogla obaviti i sama i pri tome osvojiti simpatije susjeda a neke bi možda i upoznala, jer kako izjavljuje: „Frano Krišto je mlada osoba koju ja nikad nisam vidjela“
  • Za nju je Frano Krišto osoba koja se ni sa čime ne bavi, a nju je napao iz političkih a ne socijalnih razloga. Zar je po njoj baviti se politikom kao baviti se ne sa čim?

To točno govori što je gospođa Borjana radila sve ove godine.

 

Prema njoj informaciju o spornih 100 000 KM trebalo je provjeriti a znamo svi kako je i te kako provjerena. Za neke provjeriti znači dobiti na vremenu kako bi postojeća dokumentacija nestala, a to ne bi bio prvi put. Previše grešaka gospođo Krišto i nije Vama trebao niti jedan tekst, pa ni moj, jer ste sami sebe ovakvim izjavama poslali na marginu hrvatske politike ovih prostora. Mislila sam da ste dovoljno iskusni u onome što ste godinama radili, ali to vam je ovoga puta izmaklo kontroli. Žao mi je što je mladić, poput Frane Krište, uprljao ruke i s kamenom ispred Vaših vrata.

Prije par godina napisala sam, a i potpisala- čovjek se boji sve do trenutka kada nema što izgubiti. Mnogi u ovome gradu izgubili su sve.

 

 

                                                                                                       Mladenka dr. Perković

 

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar