Drvar odlučio podvući crtu

Nakon Grahova i Glamoča, izaslanstvo HDZ-a 1990 predvođeno Martinom Ragužem, jučer je u popodnevnim satima stiglo u Drvar, gdje je upriličeno predstavljanje programa i kandidata HDZ-a 1990.

 Okupljenom auditoriju, u prepunoj dvorani, žiteljima Drvara su se obratili kandidati HDZ-a 1990.

 Kandidat za člana Predsjedništva, Martin Raguž, obratio se nazočnima poručivši kako je ovo naša zemlja, te pozvao da je ne napuštamo nego da je zajedno gradimo.

„Naša višestoljetna povijest, tradicija, kultura su kondenzirane ovdje. Ovo je naša zemlja. Budimo dio pozitivnog rješenja i stvarajmo bolju perspektivu, kako za zemlju tako i za sve njene narode i ljude koji žive tu“, kazao je predsjednik Raguž naglasivši kako ozdravljenje mora krenuti od politike, naročito hrvatske politike u BiH, koja mora biti dio rješenja za ovu zemlju, a ne dio problema.

 „Europska, demokratska, ravnopravna, zaposlena Bosna i Hercegovina. To je moja vizija, to je vizija ove stranke“, rekao je predsjednik Raguž sa posebnim naglaskom na prirodne resurse i potencijale kojim Bosna i Hercegovina obiluje. „Vrijeme je da te potencijale iskoristimo kako bi stvarali nova radna mjesta, te time osigurali opstanak na ovim prostorima i spriječili odlaske i egzoduse“, pozdravljen gromoglasnim pljeskom, kazao je predsednik Raguž.

 Nakon što su predstavljeni program i kandidati HDZ-a 1990, uslijedio je neformalni i druženje, prilikom kojeg su kandidati HDZ-a 1990 imali priliku razgovarati sa žiteljima Drvara, saslušati njihovu priču i probleme sa kojima se oni u svojoj svakodnevnici susreću.

 Ohrabreni beskompromisnom potporom hrvatskog puka u Drvaru, kandidati HDZ-a 1990 predvođeni predsjednikom Martinom Ragužem nastavljaju danas put Kupresa, a potom i Tomislavgrada.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar