Fojnica uz Martina Raguža

Izaslanstvo HDZ-a 1990, predvođeno Martinom Ragužem, je u srijedu, 8 listopada 2014., boravilo u Fojnici gdje je upriličeno predstavljanje programa i kandidata HDZ-a 1990.

Prepuna dvorana u Fojnici jasno pokazuje da Martin Raguž i HDZ 1990 uživaju sve veću podršku u cijeloj Bosni i Hercegovini, a snažno artikulirani program i vizija postaju pokretač nove politike u Bosni i Hercegovini koja otvara novu stranicu za ovu zemlju i njene ljude.

Nakon pozdrava domaćina i predstavljanja kandidata HDZ-a 1990 za sve razine vlasti, nazočnima se obratio kandidat za člana Predsjedništva BiH, gospodin Martin Raguž.

Dočekan ovacijama prepune dvorane, predsjednik Raguž je poručio kako je vrijeme da podvučemo crtu pod sukobe, ratove, manipulacije i sve negativne prakse koje naše društvo i našu zemlju vode u propast. „Vrijeme je za novu, odgovornu politiku koja se neće skrivati iza općih i nacionalnih tema i koja uvijek krivca za neurađeni posao traži u drugom“, kazao je predsjednik Raguž rekavši kako je spreman nakon četiri godine položiti račun javnosti.

Bezrezervna potpora HDZ-u 1990 i Martinu Ragužu, koja je djelom manifestirana i kroz ovaj skup, jasno govori kako je Fojnica odlučila podvući crtu.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar