Gdje je HDZ 1990 na vlasti, tu je i rezultat

„Općine u kojim je HDZ 1990 na vlasti su pokazatelj kako se, unatoč svim poteškoćama, može postići rezultat, kada se radi transparentno i pošteno“, kazao je Ilija Cvitanović, v.d. predsjednika HDZ 1990 tijekom obilaska Domaljevca, Usore, Bosanskog Šamca i Orašja.

Ilija Cvitanović i Ivica Gašpar, u okviru obilaska terena, nakon Odžaka, obišli su, jučer, 3.2., općine Domaljevac, Usoru, Orašje i Bosanski Šamac.

Tijekom posjeta Domaljevcu, vodstvo HDZ-a 1990 je posjetilo župni ured Grebnice, te općinskog načelnika Maria Jurkića (HDZ 1990).

Rad HDZ-a 1990 je u prepoznat u Domaljevcu, što govore i rezultati ostvareni u svim izbornim ciklusima posljednjih 10 godina. „Potpora HDZ-u 1990 u Domaljevcu nije slučajna, već je ona rezultat predanog i poštenog rada“, kazao je Cvitanović, stavljajući naglasak na značajnu ulogu Željka Josića, tijekom  velikih poplava 2014., kao i u sanaciji proisteklih šteta. „Nakon odlaska gospodina Josića u skupštinske klupe, aktualni načelnik Mario Jurkić je nastavio istim putem“, zaključio je Cvitanović te iskazao potporu u radu OO Domaljevac HDZ 1990.

Izaslanstvo HDZ-a 1990 je , u nastavku obilaska terena, posjetilo Orašje, gdje se sastalo sa članovima OO Orašje HDZ 1990.

Unatoč nezabilježenoj političkoj korupciji i udarima na HDZ 1990, u Orašju ne nedostaje optimizma u iskorak na predstojećim lokalnim izborima. Orašje se nalazi u teškoj demografskoj i gospodarskoj situaciji, a bezidejnost vladajućih struktura potakla je žitelje Orašja na sinergiju i potporu oporbenom HDZ-u 1990.

Posljednja destinacija tijekom dvodnevnog obilaska terena bila je Usora, gdje se vodstvo HDZ-a 1990 sastalo sa općinskim načelnikom Ilijom Nikićem i članovima OO Usora HDZ 1990.

U općini Usora je krajem prošle godine finaliziran ugovor sa jednom velikom insotranom kompanijom, koja svoj proizvodni pogon seli u Usoru, gdje će biti otvoreno 200 novih radnih mjesta i u kojoj će, kako je to definirano ugovorom, prednost pri zapošljavanju, uslugama transporta i gradnje, imati žitelji i tvrtke iz Usore.

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar