GO Mostar HDZ 1990: Priopćenje za javnost

S ciljem istinitog informiranja javnosti, GO Mostar HDZ 1990 demantira neutemeljeni i nepotpisani pamflet, koji je tijekom današnjeg dana plasiran u pojedinim medijima, a čiji su autori navodno „visoko obrazovani kadrovi HDZ-a 1990“.

 O kojoj razini visokog „obrazovanja“ se radi, svjedoči činjenica da se autori teksta nisu znali ni potpisati.

Riječ je pojedincu, ili nekoliko njih, koji, revoltirani lošim vlastitim rejtingom i izbornim rezultatom, pokušavaju na ovakav način pronaći alibi za taj rezultat.

HDZ 1990 je demokratska stranka koja pruža jednake mogućnosti svima, s posebnim naglaskom na mlade. To je vizija HDZ-a 1990 i na tom ćemo ustrajati, ne dajući značaj prljavim pokušajima pojedinaca  s ciljem neistinitog informiranja javnosti i destabilizacije stranačkih struktura.

Gradski odbor Mostar, kao i HDZ 1990, nikada nisu bili jači, a svoju snagu demonstirali su na listopadskim izborima, ostvarivši najbolji rezultat u povijesti postojanja stranke.

Rat specijalnim metodama, koji se u kontinuitetu vodi protiv HDZ-a 1990, uvijek je nailazio na zid vjerodostojnosti, što je prepoznato i na listopadskim izborima. Što nas više napadaju, proporcionalno tomu, mi imamo bolji rezultat.

Gradski odbor Mostar HDZ 1990 će sutra održati svoju redovitu sjednicu na kojoj će se analizirati potvrđeni izborni rezultati izbora 2014., a na koju su svoj dolazak najavili svi predsjednici područnih odbora, kao i većina članova.

GO HDZ 1990 Mostar

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar