HDZ 1990 ide na listopadske izbore na svim razinama vlasti-Prijave predane Središnjem izbornom povjerenstvu

Predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović predao je u petak prijavu Hrvatske demokratske zajednice 1990 za sudjelovanje na Općim izborima 2018 u Središnje izborno povjerenstvo za sve razine vlasti.
HDZ 1990 prikupio je 9814 potpisa za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i dopredsjednika RS-a. 
Predsjednik Cvitanović je pozvao sve one koji nisu zadovoljni postojećim stanjem u BiH da se uključe i da zajedno pokušaju promijeniti i usmjeriti stvari u potpuno drugom smjeru i za naše narode i za našu državu. 
„Cilj našeg nastupa na izborima je suprostaviti se lošoj politici u predstavljanju Hrvata u BiH. Zato smo predali prijave za sve razine vlasti i želimo pokazati da hrvatski narod ima mogućnost izbora. Vjerujemo u svoj uspjeh . Vjerujemo i da je narod umoran od lažnih obećanja i loših politika, od borbe za vlastite pozicije“- kazao je predsjednik Cvitanović.
Na koncu je predsjednik Cvitanović zahvalio svim članovima i simpatizerima HDZ-a 1990 na prikupljenim potpisima i predanom radu i naglasio da je ovo bio samo prvi korak, a da je do listopadskih izbora dug put koji će proći zajedno kako bi u konačnici ostvarili dobre rezultate i rekli stop pogrešnim politikama.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar