HDZ 1990: Imamo li san?

„I have a dream“, kultna je rečenica nositelja Nobelove nagrade za mir i najreprezentativnijeg borca za jednakopravnost svih ljudi, koji je svojim djelovanjem obilježio dvadeseto stoljeće, a svoje ime utkao u povijest kao sinonim za pravdu i slobodu.

Njegovo ime je Martin Luther King i rođen je na današnji dan, 15. siječnja, prije 86 godina.

Generacijama dvadesetprvog stoljeća, Martin Luther je u naslijeđe ostavio svoj započeti put i izazov pronalaska miroljubivog koncepta suživota, kao i stvaranja društva po mjeri svih ljudi bez segregacija i diskriminacije.

Danas, odgovornost je svih političkih stranaka i subjekata u Bosni i Hercegovini da svojim djelovanjem kreiraju pozitivno ozračje koje će jamčiti kolektivna i individualna prava svim narodima i građanima naše zemlje.

Povodom obljetnice rođenja Martina Luthera Kinga, HDZ 1990 odaje počast ovom borcu za ljudska prava, te poziva sve bosanskohercegovačke političke stranke da u 2015. godini smognemo snage i krenemo putem za bolju Bosnu i Hercegovinu.

Kao što je Martin Luther King imao san, imamo ga i mi,  a to je europska, demokratska, jednakopravna, pravedna, zaposlena Bosna i Hercegovina.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar