HDZ 1990 Ljubuški: Savjestan rad je naša borba

Brojne nezakonitosti HDZ BiH i načelnika Općine Ljubuški g. Nevenka Barbarića dobile su bar jedan sretan svršetak.

Naime, povodom imenovanja g. Stanka Muse na mjesto savjetnika načelnika Barbarića, HDZ 1990 je radi očite povrede Izbornog zakona BiH a zbog nespojivosti dužnosti savjetnika i člana Općinskog vijeća, podnio prigovor Središnjem izbornom povjerenstvu BiH. Na naš prigovor Središnje izborno povjerenstvo je reagirala prema zakonu i tražila očitovanje od načelnika Barbarića i novopečenog savjetnika g. Muse.

Stoga je g. Musa prije par dana bio prisiljen podnijeti ostavku na mjesto člana Općinskog vijeća Općine Ljubuški a zbog nespojivosti te dužnosti s funkcijom savjetnika načelnika.

Tako je načelnik Barbarič uvidio da ipak ne može raditi baš sve nezakonito i kako mu se prohtje. Da budemo do kraja iskreni, na ovakovu drsku nezakonitost su trebali reagirati i tajnica Općinskog vijeća kao i predsjednik Općinskog vijeća a što je izostalo. Postavljamo i javno pitanje njihove odgovornosti i stručnosti.

U našoj Općini još ima poštenih ljudi koji prepoznaju nezakonitosti i koji ne žele šutjeti. Ovo je samo jedan u nizu primjera da se HDZ1990 bori za ovu općinu argumentima i savjesnim radom a ne pozivima na fizički obračun i vrijeđanjima u maniri načelnika Barbarića.

 OO HDZ 1990 Ljubuški

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar