HDZ 1990 Orašje: Održana Izborna skupština

ORAŠJE – U četvrtak 25. lipnja održanaj je Izborna skupština Općinskog odbora HDZ-a 1990 Orašje. Izbornoj skupštini su uz izaslanike, članove i simpatizere HDZ-a 1990 sa područja općine Orašje nazočili i predsjednik Središnjeg odbora HDZ-a 1990 dr. Nediljko Rimac i predsjednik Mladeži HDZ-a 1990 Jozo Ćosić.

Dr. Nediljko Rimac ukazao je na veliki značaj koji ima osnivanje OO Orašje te zaželio uspješan rad ove organizacije. “Moramo imati vjere kako je ovdje moguć ostanak i bolji život i kako ovai ljudi imaju dovoljno hrabrosti i odlučnosti da ostvare tu viziju.”, poručio je predsjednik Središnjeg odbora HDZ-a 1990.

Na Izbornoj skupštini izabrani su članovi Općinskog odbora HDZ-a 1990 Orašje, a već u idućih nekoliko dana očekuje se i konstituirajuća sjednica te izbor vodstva i delegata za Županijski odbor HDZ-a 1990 Posavske županije.

Ovo je još jedan dokaz kako se odluka Središnjeg odbora HDZ-a 1990 o raspisivanju unutarstranačkih izbora u općiniskim i županijskim organizacijama svakim danom i vrlo kvalitetno implementira na terenu.

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar