HDZ 1990 ZA NAŠU POSAVINU – PODVUCIMO CRTU

HDZ 1990 održao je predizborne skupove u Srnavi, Bijelim Barama, Adi, Osječku, Donjem Svilaju i Posavskoj Mahali predstavivši svoj Program za Opće izbore 2014 i kandidate na listama.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ 1990 Ivo Jelušić u svom je predstavljanju stranačkog programa za izbore posebno naglasio da je HDZ 1990 suvremena i europska stranka te da je član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda kandidirala Martina Raguža koji istinski zavrjeđuje priliku da BiH usmjeri prema europskoj budućnosti. Kandidati na listama HDZ 1990 iz odžačke općine sigurno su jamstvo da će najbolje predstavljati interese općine u novom sazivu Skupštine Županije Posavske.

Skupu se također obratio kandidat za županijsku Skupštinu i predsjedatelj Općinskog vijeća Pero Radić, koji je podsjetio na loše gospodarsko i demografsko stanje u Općini Odžak koji se moraju mijenjati. Poručio je da kandidati HDZ 1990 mogu i žele donijeti promjene. Izborom HDZ 1990 biramo one koji žele ostati na ovim prostorima, služiti svom narodu i boriti se za bolju budućnost svih nas.

Dragan Guberac je poručio da građani općine Odžak imaju samo dvije mogućnosti, izabrati one koji su krivci za sadašnje stanje ili ga s HDZ 1990 mijenjati na bolje.

Na skupu se moglo čuti da su mještani nezadovoljni dinamikom raspodjele pomoći poplavljenim područjima i radom Načelnika općine koji se nije snašao u novonastaloj situaciji. I predsjednik Vijeća Pero Radić je naglasio da Pravilnik o raspodjeli pomoći poplavljenim područjima  nije prošao proceduru u Općinskom vijeću nego je nametnut od strane Načelnika općine, a manjkavosti Programa najbolje osjete krajnji korisnici pomoći.

Drago Zečević, vijećnik HDZ 1990 također je izrazio nezadovoljstvo zbog opstrukcije Načelnika općine kada su u pitanju ulaganja u poduzetničku zonu i pokretanje postupka promjene naziva ulica.

Između ostalog moglo se čuti da pojedini političari manipuliraju raspodjelom pomoći u poplavljenim područjima i na taj način iskorištavaju nesreću ljudi koja ih je zadesila.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar