HDZ1990 Tuzla-Soli: Izađite na izbore

Županijski odbor HDZ1990 Tuzla-Soli poziva sve građane da izađu na izbore i apelira da ne nasjedaju na isprazne priče i poruke vladajućih „elita“ kako ne postoji nada za bolje sutra, da nema alternative i da su svi političari isti. Upravo apatija i beznađe kod birača odgovara vladajućim „elitama“ koji su doveli građane na prosjački štap,a radnike i njihove obitelji  doveli na rub egzistencije.

Nismo svi isti, niti smo svi isto zaslužni za trenutačnu katastrofu u kojoj se nalazi gospodarstvo Tuzlanske županije i BiH. Uvjereni smo da osobe koje predstavljaju HDZ1990 predstavljaju kvalitetnu alternativu dosadašnjim vladajućim „elitama“.

Vi, birači, možete ovu dvadesetogodišnju agoniju zauustaviti već 12. listopada i PODVUĆI CRTU. Glasajući za HDZ1990 i predsjednika Martina Raguža dajete šansu ozbiljnim i odgovornim političarima da povedu BiH na put oporavka i normalizacije.

PODVUCIMO CRTU zajedno pod dosadašnji kriminal, korupciju i nepotizam, tako što će te izaći na izbore i glasati za HDZ1990.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar