„HRVAT“ ŽELJKO KOMŠIĆ KONAČNO SKINUO MASKU

Koalicija Hrvatsko zajedništvo u svezi s najnovijom izjavom predsjednika DF-a Željka Komšića, kandidata za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda, želi upoznati javnost s najnovijom izjavom  ovoga Hrvata po potrebi koji je, uvidjevši kako je vrag odnio šalu i da ne može računati na glasove hrvatskoga biračkoga tijela, konačno skinuo masku poručivši svim Hrvatima kako bi im oduzeo konstitutivnost!

Znali smo kako je „car gol“, ali da će na ovaj način pokazati svu svoju sramotnu golotinju i bez „smokvina lista“, ipak nismo očekivali jer su Hrvati svjesni što bi s njima kao nekonstitutivnim narodom bilo u Bosni i Hercegovini, za kakvu se drug Komšić zalaže. Mi iz Hrvatskoga zajedništva pozivamo i sve druge hrvatske stranke da podvuku crtu ispod koje se ne smije ići i da se ovakvoj politici za koju se Komšić zalaže pokaže crveni karton! U njegovoj građanskoj BiH nas ne bi bilo ili bismo ponovno, svoji na svome, postali sluge tuđega gospodara.

Zato još jednom poručujemo: druže Komšiću, neće ići, NON PASARÁN! Znamo mi kako je tvoja politika svesti hrvatski narod na nacionalnu manjinu, a onda mu oduzimati sva prava kako biste ga ti i tebi slični obespravljanoga raselili diljem svijeta, a građansku BiH, ovu bogomdanu bogatu zemlju, podjarmili pod svoju vlast. Mi se nikada, ama baš nikada, nećemo pomiriti s takvom politikom niti pristati na građansku BiH. Znamo i svjesni smo kako ovo nije samo tvoj predizborni trik kako bi pridobio naklonost bošnjačkoga biračkoga tijela (što bi bilo u korist njihove štete) nego tvoja poruka Hrvatima da, ako ti dođeš na mjesto za koje si se kandidirao, oni slobodno mogu pakirati kofere.

Pozivamo normalni bošnjački puk da se ne povodi za ovim Komšićevim floskulama nego da se opredijeli birati kandidate za člana Predsjedništva BiH iz svojih redova, ako želi čistu savjest, a držati se i demokratskoga načela kako svaki narod sam sebi treba birati svoje predstavnike. Dopustite nama između sebe odigrati utakmicu, pa tko bude bolji na terenu, neka časno zasluži pobjedu!

                                                                                              Informativno-promidžbeni ured

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar