Humanitarni koncert “Obitelj svakom djetetu”

Dana 17.12. u 19:00h održan je humanitarni koncert u Narodnom sveučilištu Livno. Sav humanitarni prilog je doniran udruzi „Bistrica“ – Udruženje žena oboljelih i liječenih od tumora dojke i udruzi „Hrabro srce“ – koja okuplja samohrane roditelje (jednoroditeljske obitelji) kao i žrtve obiteljskoga nasilja.

Prije svega želimo se zahvaliti svima koji su svojim nastupima uveličali i podržali ovaj humanitarni koncert i na taj način omogućili njegovo održavanje. Te posebno našim donatorima Udruzi građana „MOST“, Narodnom sveučilištu Livno koji nam je ustupio dvoranu na korištenje te posebna zahvala Ćićko Commerce d.o.o. koji je omogućijo da se Livanjskoj publici predstavi Baletni studio Pirueta i naravno tehničkoj podršci.

LIVNO 3   LIVNO 4

U ovo predblagdansko vrijeme bitno je sjetiti se onih kojima je pomoć najpotrebnija i pomoći na bilo koji način. Zahvaljujemo se svim građanima Livna i šire okolice što su se odazvali pozivu i podržali ovaj koncert. Te simboličnom donacijom kupnje kolačića također podržali humanitarnu akciju koju Zajednica Žena HDZ 1990 provodi ovih dana „Obitelj svakom djetetu“.

Hvala Vam

LIVNO 1   LIVNO 5

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar