Izabrano rukovdstvo Gradskog odbora HDZ-a 1990 Mostar

Dr. Diana Zelenika nova je predsjednica Gradskoga odbora HDZ-a 1990 Mostar izabrana sinoć na Konstituirajućoj sjednici Gradskog odbora Mostar.

Na prijedlog dr. Zelenika izabrani su dopredsjednici Gradskog odbora HDZ-a 1990 Mostar: Željko Šunjić, Marinko Marić i Željka Živković.

Za tajnicu je izabrana Maria Maslać, a rizničar je Dejan Rašić.

Na  poziv domaćina nazočni su bili Ilija Cvitanović, predsjednik  HDZ-a 1990, Ivica Gašpar, glavni tajnik Stranke i Marinko Petrić, predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a 1990.

Nakon što se zahvalila na ukazanom povjerenju članovima Gradskog odbora HDZ-a 1990 Mostar dr. Diana Zelenika je, uz ostalo, istaknula i to da će uložiti dodatne napore u jačanje Gradskoga odbora , a to će tražiti i od članova kao najpozvanijih i najodgovornijih za provođenje stranačke politike.

Dr. Zelenika je, također, najavila i obilazak temeljnih organizacija, a sve s ciljem jačanja Gradskoga odbora.

Predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović čestitao je dr. Diani Zelenika na izboru za predsjednicu Gradskoga odbora HDZ-a 1990 Mostar i izrazio uvjerenje kako će Gradski odbor pod njezinim vodstvom biti primjer i ostalim općinskim odborima u preuzimanju odgovornosti i radu na jačanju Stranke.

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar