Izaslanstvo HDZ-a 1990 nazočilo „Danima berbe grožđa – Brotnjo 2015“

Izaslanstvo HDZ-a 1990, predvođeno predsjednikom Martinom Ragužem, dr. Dianom Zelenikom, Ilijom Cvitanovićem, Antom Jankovićem, nazočilo je 60-oj manifestaciji “Dani berbe grožđa – Brotnjo 2015“, koja je uprličena u Čitluku proteklog vikenda.

Zajedno sa domaćinima, brojnim posjetiteljima i proizvođačima vina, koji su izložili svoje vrhunske proizvode, uživali su u bogatom i sadržajnom programu kroz opušteno i prijateljsko ozračje.

“Naša zemlja obiluje prirodnim resursima i potencijalima, čija valorizacija mora biti imperativ kako bi stvarali perspektivniju budućnost. Brotnjo je primjer i personifikacija naših ukupnih potencijala. Vrijeme je da podvučemo crtu i zaštitimo domaću proizvodnju, a vruhunska vina, koja su rezultat tradicije i predanog rada naših vrijednih vinara, plasiramo na svjetsko tržište jer ona svojom kvalitetom to definitivno zaslužuju“, poručio je Martin Raguž.

Zastupnica u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, dr. Diana Zelenika, kazala je kako je vrijeme da institucije Bosne i Hercegovine zauzmu aktivniju ulogu u zaštiti naših domaćih proizvoda. „Ovo vrhunsko grožđe je plod naše zemlje, zemlje koja nas hrani. Stoga imamo odgovornost da je uredimo kako bi i budući naraštaji ovdje živjeli, radili, proizvodili, ostajali i opstajali“, kazala je dr. Zelenika.

Manifestacija je okupila veliki broj domaćih posjetioca kao i stranih turista.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar