Dužnosnici HDZ-a 1990 sa sindikatom GRASA

Nositelji lista HDZ 1990 za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH mr.sc. Robert Hrgić i Županiju /Kanton Sarajevo Davor Selak,  primili su u radnu posjetu predstavnike sindikata sarajevskom prijevozničkog poduzeća Gras. Tom prigodom kandidati HDZ 1990 su se upoznali s gorućim problemima ove  tvrtke. Razmijenjena su mišljenja o modalitetima rješavanja nagomilanih problema i informacije o  trenutnom stanju unutar i oko ove tvrtke.

Kandidati HDZ 1990 Vrhbosna na predstojećim općim izborima izrazli su spremnost da stručno pomognu u rješavanju ovog problema. Sastanku su nazočile i  potpredsjednice Udruge žena HDZ 1990 Vrhbosna, gđa Duška Zelić, kandidatkinja na listi za županijsku skupštinu, i Irvana Jakupović, kandidatica za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH (izborna jedinica 7), inače uspješne poslovne žene, koje će dati stručnu podršku u rješavanju problematike Grasa.

Prema riječima Davora Selaka, inače i predsjednika ŽO HDZ 1990 Vrhbosna ova je stranka snažno opredijeljena prema jakom ekonomskom impulsu u sarajevskoj županiji sa razmišljanjem da ukoliko pokrene ekonomiju, mnogi drugi problemi će se lakše rješavati .

Fahrudin Pašić, predstavnik Sindikata Grasa, koji je zajedno sa svojim kolegama sudjelovao ovom sastanku, kaže da se  radi  o vrlo kvalitetnom inicijalnom sastanku, koji garantira dobru i uspješnu suradnju u budućnosti

info služba HDZ 1990 Vrhbosna

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar