Izaslanstvo Koalicije Hrvatsko zajedništvo posjetit će Brčko distrikt

Izaslanstvo Koalicije Hrvatsko zajedništvo predvođeno doktoricom Dianom Zelenika, kandidatkinjom za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda sutra će (četvrtak, 13.rujna) u 17 sati posjetiti  Brčko i Organizaciju HDZ 1990 Brčko distrikta BiH , u Uredu stranke na adresi Bosne Srebrene 20. 

Diana Zelenika, je aktualna zastupnica u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, dugogodišnja političarka, predsjednica Gradskog odbora HDZ-a 1990 Mostar, a po profesiji liječnik.

Tom prigorom će Odbor OHDZ 1990 Brčko distrikta BiH informirati Izaslanstvo Koalicije Hrvatsko zajedništvo o trenutačnom političkom stanju i tijeku kampanje za opće izbore u BiH.

HDZ 1990 odgovorna je stranka koja je okupila 12 hrvatskih stranaka u Koaliciju Hrvatsko zajedništvo i na Opće  izbore ide na svim razinama vlasti od državne, federalne, parlamenta RS do županijskih lista, a ima i svoju kandidatkinju dr. Dianu Zelenika za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH.

U  Koaliciji Hrvatsko zajedništvo su odgovorni ljudi koji su napravili otklon od osobnih ambicija i posvetili se ideji koju stranka živi, a to je boljitak naroda u Bosni i Hercegovini, a na prvom im je mjestu ponuditi svome narodu mogućnost izbora.

Informativno-promidžbeni ured

 

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar