Izborna skupština OO Jajce mHDZ1990

Dana 28.2.2016., održana je četvrta po redu izborna skupština OO Mladeži HDZ 1990 Jajce. Za novog predsjednika izabran je Ivan Lučić, za dopredsjednike su izabrani Stipe Tokić i Ella Bojčetić, a za tajnicu/rizničarku je izabrana Sanja Jakešević.

Izbornu skupštinu vodio je novoizabrani dopredsjednik Stipe Tokić, te je na početku pozdravio Predsjednika mladeži HDZ 1990, Jozu Ćosića, kao i glavnog tajnika Mladeži HDZ 1990 Kristijana Mandića. Pored članova Mladeži HDZ 1990 Jajce, te Predsjednika i glavnog tajnika Mladeži, događaju su još prisustvovali i neki članovi Mladeži HDZ 1990 Uskoplje i Mostar, te predsjednik OO HDZ 1990 seniora.

što je izabran novi predsjednik, on se, preuzevši vođenje sjednice obratio prisutnima prigodnim riječima. Na početku je pozdravio prisutni vrh vodstva mladeži, kao i goste, te članove iz Jajca, te izrazio želju za napretkom ovog OO mladeži, te mnogo bolju suradnju sa središnjicom, te je iznio neke od planova za buduće djelovanje mladeži u Jajcu.

Rekao je da je prioritet poboljšavanje organiziranosti, povećanje broja članova, te bolje upoznavanje sa radom OO HDZ 1990 Jajce (seniora).

Prigodnim riječima se obratio i Predsjednik Mladeži Jozo Ćosić, koji je istaknuo da vjeruje u novoizabrano vodstvo, te je podržao navedeni plan rada novoizabranog predsjednika i njegovih suradnika.

Nakon njega također se obratio glavni tajnik mladeži koji je također podržao novoizabrane članove OO mladeži HDZ 1990 Jajce. Nakon njega, novoizabrani predsjednik se još jednom zahvalio, te zaključio ovu četvrtu izbornu skupštinu OO mladeži HDZ 1990 Jajce.

 

Ured za informiranje mHDZ1990

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar