Josip Perković, član HDZ-a 1990 uspješno završio „Trening za trenere“ NDI-a

Nacionalni demokratski institut u suradnji s USAID-om organizirao je „Trening za trenere“ na kojem su sudjelovali predstavnici političkih stranaka u Bosni i Hercegovini. Složen trening kroz tri modula održan je u izazovno vrijeme s obzirom na situaciju vezanu za korona virus. Prvi modul obuke održan je prije izbijanja pandemije, dok je drugi modul održan online putem u jeku pandemije. Završni modul treninga održan je u Neumu, 26. i 27. lipnja 2020. uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a zbog zaštite sudionika preventivno je prekinut drugog dana održavanja.

Sudionici treninga su imali priliku kroz rad s vrhunskim trenerima proći kroz teoretska i praktična iskustva iz političkih kampanja. Samo sudionici koji su uspješno svladali sva tri modula dobili su certifikat Nacionalnog demokratskog instituta o uspješno završenoj obuci, te će imati priliku stečena znanja prenijeti kolegama u svojim političkim strankama.

Budući su treneri time stekli znanje o provođenju istraživanja, vremenskom planiranju kampanje, ciljanju birača, kreiranju promotivnih materijala, pripremi javnih nastupa i drugim korisnim detaljima nužnim za vođenje uspješne političke kampanje.

Trening je uspješno završio i Josip Perković, član HDZ-a 1990 koji će stečena znanja prenijeti našim kandidatima i voditeljima kampanje za predstojeće lokalne izbore.Osim za učenje, trening je iskorišten za upoznavanje predstavnika raznih političkih stranaka.

 

                                                                                                                                  HDZ 1990

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar