Klauzura HDZ 1990: Nužnost reformskih procesa u BiH

Odbor za gospodarstvo HDZ-a 1990, organizirao je 22. i 23. rujna, u Vitezu, klauzuru na temu „Novi pristup Europske unije i reformaska agenda“.

Klauzura je upriličena za zastupnike HDZ-a 1990 na svim razinama, kako bi diskutirali o svim važnim pitanjima, naročito iz oblasti gospodarstva i socijalne politike, koja su utkana u sadržaj reformske agende.

Dvodnevni skup, koji je protekao u ozračju prijateljske atmosfere, timskoga rada i interaktivnog učešća svih, manifestirao je još jednom programsku i institucionalnu opredijeljenost HDZ-a 1990, kao stranke visoke društvene odgovornosti, koja ne kalkulira pozicijama, već kreira incijativu i daje doprinos rješavanju ukupne, teške situacije u zemlji.

O nužnosti reforsmkih procesa, ukupnom stanju i teškim okolnostima u BiH, prioritetima, povećanju zaposlenosti i nužnoj komunikaciji sa građanima, govorili su predsjednik HDZ-a 1990 Martin Raguž, predsjednik Odbora za gospodarstvo HDZ-a 1990 Srećko Boras, članovi odbora prof.dr. Vjekoslav Domljan i Davor Šimić, direktor zaklade Korad Adenauer u BiH prof.dr. Karsten Dummel, politička analitičarka Ivana Marić.

Klauzura je održana pod pokroviteljstvom fondacije Konrad Adenauer.

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar