Koalicija Hrvatsko zajedništvo kampanju u ZHŽ-u započela u Grudama

„Na ovaj put krenuli smo s hrabrim i odlučnim ljudima okupljenima u Koaliciju Hrvatsko zajedništvo kojoj je zadaća osigurati pravo izbora hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini“-kazao je Ivica Gašpar,predsjednik Županijske organizacije Zapadno-hercegovačke županije okupljenima na predizbornome skupu Koalicije Hrvatsko zajedništvo u Grudama.

Pero Barbarić-Pepi,predsjednik Hrvatskog saveza HKDU-HRAST i zamjenik voditelja Koalicije Hrvatsko zajedništvo nazočne je pozdravio riječima „Vi ste ovdje heroji iako to možda nekome zvuči smiješno, ali sustav vladajućih napravio je zatvor otvorenog tipa gdje smo opet počeli šaptati kao nekad. Kad Koalicija Hrvatsko zajedništvo dođe na vlast nećete se više bojati hrvatske vlasti.“Posebno je uputio poruku braniteljima:“Prestanimo se više busati po kafanama tko je veći,a tko manji Hrvat,dok sve bitke izgubišmo. Pozivam vas izađite na izbore i kažite dosta više ovom zlu koje nas je snašlo.“

„ZHŽ je najhrvatskija županija na svijetu, ali je ogledalo kako HDZ BiH loše vlada. Ova županija simbol je korupcije, kriminala i nepotizma. Mi ćemo to promjenuti“-rekao je Nikola Raguž, predsjednik HSP BiH koja je članica Koalicije Hrvatsko Zajedništvo.

Pozdravljajući nazočne Maritn Raguž, predsjednik Koalicijskoga vijeća Hrvatsko zajedništvo:“Sjekli ste nas, ali nas niste uspjeli odsjeći. Ideje pobjeđuju, borba za čovjeka, a ne vladanje čovjekom, služenje narodu, a ne bahatost. Vladajuća politika pala je na olako datim obećanjima. Na nama je da vratimo vjeru narodu i osiguramo mu život dostojan čovjeka u ovoj našoj zemlji.“

Doktorica Diana Zelenika, kandidatkinja Koalicije Hrvatsko zajedništvo za Predsjedništvo BiH iz reda hrvatskoga naroda u svom je obraćanju naglasila: “Živimo u vremenima kad govore djela, riječi su suvišne, ali iz krajnje nužde vas moram pitati je li dosta pogrešnih politika. Kad uđem u Predsjedništvo BiH počinje njihov kraj.

„Nudim vam Koaliciju Hrvatsko zajedništvo i sve njezine ljude na listama hrabre, poštene i odvažne koji ne žele jednoumlje i koji su tu zbog vas, a ne zbog interesa. “- istaknuo je Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ 1990 i voditelj Koalicije Hrvatsko zajedništvo i dodao: “Kao narodu u proteklih 28 godina nije bilo teže i nikada nas nije bilo manje. Zapadna Hercegovina je stala u obranu cijele BiH, molim vas ponovno pokažimo empatiju prema Hrvatu u RS-u, Travniku, Vitezu, Posavini, Sarajevu jer ako njih ne bude i nas neće. Mi nudimo apsolutnu promjenu. Za nas je majka temelj opstanka hrvatskoga naroda u BiH. Jamčim kad mi uđemo u vlast naše majke, supruge, sestre neće čistiti po Njemačkoj. One će ostajati u ovoj našoj zemlji i imati sva prava koja im pripadaju; dječji doplatak.  Jamčim i to da ćemo obustaviti nezakonitu reviziju branitelja i vratiti dostojanstvo svakom branitelju čijom zaslugom smo mi večeras ovdje. Jamčim vam zaštitit ćemo život od začeća do prirodne smrti. Također, jamčim pobrinut ćemo se za poljoprivrednike, poduzetnike i podići gospodarstvo iz pepela. Osvijestite se,ovo je naša zemlja i ne smijemo im pustiti da nam je otrgnu i protjeraju nas. Iziđite na izbore, ne bojte se. Podržite ove ljude , a mi ćemo obećano ispuniti.“- poručio je Cvitanović iz Gruda.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar