Koalicija Hrvatsko zajedništvo poručuje Mladeži HDZ-a BiH :”Mladi izvan vaše organizacije nisu kužni; ne izbjegavajte ih!”

Koalicija Hrvatsko zajedništvo rezignirana stanjem u kojemu se nalazi mlada populacija, koja nije uz skute predsjednika Mladeži HDZ-a BiH i koja, nažalost, ako ne uzme stranačke iskaznice stožerne stranke u Hrvata, teško ili nikako dolazi do zaposlenja, ovim priopćenjem za javnost reagira na pokušaj Mladeži HDZ-a BiH da se postavi kao ona koja je jedina za europsku budućnost BiH i koja jedina ima ekskluzivno pravo govoriti u ime cjelokupne hrvatske mladeži.

U svome hvalisavom priopćenju o održanoj 10. sjednici Predsjedništva u Brčkom, oni navode kako su razmatrane aktivnosti (…) za održavanje druge Međunarodne konferencije Mladeži HDZ BiH pod nazivom „Europska mladež“. Izvanredan naslov konferencije, samo nam nije jasno jesu li ovim mislili i na onu hrvatsku „europsku mladež“ rasutu diljem zemalja EU-a i još dalje, koja je bila primorana iseliti zbog loše politike i nikakvoga odnosa prema onoj populaciji mladih koja ne misli kao predsjednik Stožerne stranke i predsjednik M HDZ-a BiH (ta, što oni imaju misliti kada oni misli za sve!).

Koalicija Hrvatsko zajedništvo želi ovim skrenuti pozornost javnosti kako ima i onih mladih koji se ne slažu s takvom politikom (pa i po cijenu da ne budu „udomljeni“ u JP EP HZ-HB ili druga „lezilebaroška“ poduzeća). Stoga dobronamjerno poručujemo Mladeži HDZ-a BiH: ni ostali mladi izvan vaše organizacije nisu kužni; ne izbjegavajte ih, borite se i za njihove interese jer, ako ste pobornici demokracije koja podrazumijeva različitost u mišljenju, dopustit ćete kako ima i onih koji se ne slažu s aktualnom politikom. U protivnom, morat ćemo uskoro i mi organizirati konferenciju istoga naziva koja bi se održala u Muenchenu, Stuttgartu, Frankfurtu ili u nekome irskom gradu, kamo je iselilo najviše mladih iz BiH!

Informativno-promidžbeni ured

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar