Koalicija Hrvatsko zajedništvo u povodu početka nove školske godine

U povodu početka nove školske 2018./2019. godine Koalicija hrvatsko zajedništvo svim učenicima diljem Bosne i Hercegovine želi uspješan start, kao i nastavak njihova obrazovnoga procesa.

„Mladi. Vi ste oni na kojima počiva budućnost Bosne i Hercegovine; oni na kojima svijet ostaje. Mladi, vi ste naša snaga, ali i oni koji nam daju zadaću osigurati vam što bolje i kvalitetnije obrazovanje kako biste jednoga dana mogli preuzeti svu odgovornost za izgradnju ove lijepe zemlje.

Današnji obrazovni sustav, nažalost, ne zadovoljava vaše potrebe te je neophodna njegova reorganizacija, reforma, sa svrhom stjecanja novih znanja koja će vam omogućiti put za ostvarenje vaših snova kada se jednoga dana nađete na životnome raskrižju.

Velika je odgovornost i sveta zadaća pred vašim učiteljima, nastavnicima i profesorima kojima treba osigurati puno bolje uvjete rada i bolje plaće kako bi još više bili stimulirani za rad s vama, ali i pred vašim roditeljima koji vas odgajaju u duhu ljudskih vrijednosti. Mi obećavamo kako će to biti naša zadaća dolaskom na vlast jer želimo preuzeti odgovornost i u ovome vrlo važnome segmentu društva.

Draga mladeži, dragi učenici, vama i vašim učiteljima i odgojiteljima želimo plodonosan i uspješan početak nove školske godine. Vi ste prava snaga nove Bosne i Hercegovine i zato je zadaća svih nas osigurati vam što bolje uvjete za savladavanje i usvajanje novih znanja koja će vam pomoći u vašem daljnjem životu“, navodi se u priopćenju za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo.

                                                                                              Informativno-promidžbeni ured

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar