Koalicija Hrvatsko zajedništvo uzvraća udarac

Nikada nećemo nekoga prvi optužiti za nešto, ali kada smo napadnuti, znamo se i obraniti, ali i uzvratiti udarac! Prozvali su nas za koaliranje s nekim bošnjačkim strankama; politikantski i kukavički optužili HDZ 1990 iz Rame glede proglašavanja Danom sjećanja na žrtve Uzdola.Ni nevine žrtve i njihove kosti ne ostavljaju na miru, eto kako ih poštuju jer da jesu, sjetili bi se prije to pitanje postaviti na Općinskome vijeću ili sačekati da prođu izbori, ali ne – njima treba to baš sada i to mimo svih uzusa i Poslovnika o radu Općinskoga vijeća Prozor-Rama. I, eto, fama je puštena u svijet, oni zadovoljno trljaju ruke. Optužiše nas za koaliciju s BPS-om i to sramotno povezaše sa žrtvama Uzdola.

Kako oni objašnjavaju spregu sa BPS-om i Komunističkom partijom koji su im ustupili mjesta u biračkom popisu u Tomislavgradu? Nas optužuju, a rade još gore. Ili, ne. Vraćaju se korijenima; svojim komunističkim kojih se javno nikadanisu odrekli, kao i oprobanim udbaškim metodama. I, opet njihov je glasnogovornik stranka Radićevih ideja. I opet sa svrhom blaćenja onih koji nisu stali uz jednoumlje.

Kako ne biste pomislili da je ovo šuplja priča, donosimo vam imena članova biračkih odbora iz Tomislavgrada (a isto je za sve općine u Hercegbosanskoj županiji) koji su popunili mjesta namijenjena BPS-u SeferaHalilovića, Komunističkoj partiji. Izostavit ćemo ostale bošnjačke i srpske stranke, a koje su to, možete se sami uvjeriti posjetom navedenoj stranici.. Ovo je javan dokument objavljen na službenim općinskim stranicama www.tomislavgrad.gov.ba.

Barbara Mašić, 18.11.1993., VSS, KOMUNISTIČKA PARTIJA; Anica Baković, 27.03.1993. SSS KOMUNISTIČKA PARTIJA; Katarina Radoš, 05.01.1992., SSS BPS-SEFER HALILOVIĆ; Anđa Filipović, 29.03.1988. SSS, BPS-SEFER HALILOVIĆ; Marija Bagarić, 21.08.1995., SSS, KOMUNISTIČKA PARTIJA; Josipa Bagarić, 27.11.1994., SSS, KOMUNISTIČKA PARTIJA;  Anto Tabak, 03.07.1983., VSS, BPS-SEFER HALILOVIĆ; Marijan Mašić, 25.06.1985., VSS, BPS-SEFER HALILOVIĆ; Sanja Tadić – zamj. predsj., 12.09.1990., VSS KOMUNISTIČKA PARTIJA; Ankica Papac – predsjednik, 01.09.1963., SSS BPS-SEFER HALILOVIĆ; Ivana Bagarić – zamj. predsj., 31.08.1978., VSS BPS-SEFER HALILOVIĆ; Ružica Krajinović, 07.07.1999., SSS KOMUNISTIČKA PARTIJA; Slavko Radoš, 23.10.1979. SSS KOMUNISTIČKA PARTIJA.

Cijenjena gospodo iz HSS-a koji nas iz Koalicije Hrvatsko zajedništvo želite ocrniti pred javnosti, zašto po biblijskoj najprije ne izvadite gredu iz vlastitoga oka, a onda trun iz nečijega drugoga? I zanima nas kako ćete reagirati na ovdje iznesene tvrdnje. Tko sada s vragom tikve sadi?

Mi iz Koalicije Hrvatsko zajedništvo zalažemo se za to  da se birački odbori depolitiziraju i njegovi članovi biraju natječajima, što bi jedino i bilo ispravno jer ovako vrlo dobro znamo tko i na koji način „poklapa“ većinu odbora, što u konačnici vodi i neregularnosti samoga izbornoga procesa.

                                                                                              Informativno-promidžbeni ured

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar