Ljubuški ima uvjete da bude sretan komadić svijeta poželjan za život, ulaganja i razvoj

Završni predizborni skup prof. Ante Paponje kandidata za načelnika općine Ljubuški održao se večeras u prepunom svadbenom salonu Ohio. Oko 900 njegovih podupiratelja, uz vodstva stranaka HDZ 1990, HSPBiH i Hrvatski savez HKDU Hrast, zajednički su, sa svojim kandidatom, zatražili svekolike društvene promjene u općini Ljubuški.

Gost ovog predizbornog skupa je bio general Željko Glasnović.

Kao predgovornici prof. Paponje nazočne Ljubušake iz gotovo svih mjesta u općini pozdravili su Ante Pavlović – Tonće, predsjednik HDZ1990, Ivica Miličević predsjednik HSP podružnice Ljubuški, Nedjeljko Ereš – Škico, predsjednik Hrvatskog saveza HKDU Hrast Ljubuški.

Kazali su da je stanje u općini Ljubuški neodrživo po pitanju gospodarstva, upravljanja općinom i općinskim financijama i da su nužne promjene.
Ereš je bio još izravniji kazavši da se on i drugi hrvatski branitelji nisu borili za ovo što se danas događa – društvo beznađa.

Potom su se za govornicom izmijenili potpredsjednik Željko Koroman i predsjednik HSP BiHStanko Primorac – Ćane. Jasno su kazali kako se 2012. godina nije smjela dogoditi, ali se neće ponoviti jer će sadašnja koalicija pobijediti na nedjeljnim izborima.

Potom su na skup pristigli predsjednik HDZ1990 Ilija Cvitanović i general Željko Glasnović.

Dvoranom se nakon najave imena prof. Ante Paponje razlomio veliki pljesak.

U govoru koji je trajao 17 minuta ponovio je razloge svoje kandidature, obrazloživši već poznati program. Elokventnim govorom, osobe koja prelazi sadašnje ljubuške okvire javne društvene scene, dominantno je najavio svoju pobjedu na izborima.

Na kraju se zahvalio svima onima od kojih je dobio povjerenje, kao i podupirateljima uz obećanje da će učiniti sve da Ljubuški povede putem prosperiteta, u kojem će ljudi biti dostojanstveni. Mladima je obećao pomoć za zapošljavanje. Braniteljima brigu i pomoć kakvu zaslužuju, ali i razvoj općine, koja ima sve uvjete da bude sretan komadić svijeta poželjan za život, ulaganja i razvoj.

Fotografije i video prikaze možete pogledati OVDJE

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar