Martin Raguž: Čestitka Kolindi Grabar Kitarović

Predsjednik HDZ-a 1990, Martin Raguž, uputio je čestitku Kolindi Grabar Kitarović povodom izbora za predsjednicu Republike Hrvatske.

Poštovana predsjednice Grabar Kitarović, iznimno mi je zadovoljstvo uputiti Vam iskrene čestitke povodom velike pobjede na predsjedničkim izborima i Vašem izboru za predsjednicu Republike Hrvatske.

Posebno Vam čestitam na činjenici da ste tijekom kampanje veliku važnost posvetili odnosima Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, europskoj budućnosti BiH, a posebno značaju osiguranja potpune ravnopravnosti hrvatskoga naroda u BiH, kao konstitutivnoga naroda zajedno sa duga dva naroda i ostalim građanima.

Uvjeren sam kako će Vašim izborom osnažiti odnosi dvije zemlje i kako će uspješno rješavati otvorena pitanja, te kako će Republika Hrvatska, kao punopravna članica EU, zauzeti aktivniju ulogu u svjetlu novoga pristupa EU prema BiH i dati poseban pečat tom pristupu.

 Ustavne reforme i europejizacija Daytona predstavljaju poseban izazov, koji stoji pred svima nama. Uvjeren sam kako će Vaš izbor biti pokretačka snaga u rješavanju navedenih izazova.

 Poštovana Predsjednice, želim Vam puni uspjeh u Vašem budućem djelovanju.

 S poštovanjem,

 Martin Raguž, predsjednik HDZ 1990

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar