Martin Raguž iz Mostara: Bosna i Hercegovina je podvukla crtu!

Bijeli golubovi, kao simbol mira, poletjeli su uz poruku Martina Raguža kako je vrijeme da zauvijek podvučemo crtu pod ratove, podjele i sukobe. „Vrijeme je da stvaramo bolju i sretniju budućnost naše zemlje za sve njene narode, građane i ljude koji tu žive“, poručio je kandidat za člana Predsjedništva Martin Raguž na završnom skupu HDZ-a 1990 u Mostaru.

Veličanstven skup, pozitivna energija i pobjednička atmosfera, večerašnja je slika završnog skupa Martina Raguža HDZ-a 1990 koji je upriličen u Mostaru, a na kojem su predstavljeni kandidati i program HDZ-a 1990.

U ime domaćina, skupu se obratio Zdravko Ćorić, predsjednik Gradskog odbora Mostar HDZ 1990, koji je zahvalio nazočnima na odzivu i pozvao ih da izađu u nedjelju na izbore i svoje povjerenje daju Martinu Ragužu i HDZ-u 1990.

Nositelj liste za Županijsku skupštinu HNŽ-a i glavni tajnik HDZ-a 1990, gospodin Ilija Cvitanović, kazao je kako je spreman položiti račun za mandat ministra u Vladi HNŽ-a, kojeg je obnašao posljednje tri godine. „Spreman sam pogledati vas u oči i položiti račun za svoj rad, a vi ga u nedjelju ocjenite“, kazao je Cvitanović, pritom naglasivši kako je vrijeme da i drugi učine isto.

„Jedan je Mostar, jedna je Hercegovina, jedna je naša Bosna i Hercegovina. Izgradimo je!“, poručio je nositelj liste za Federalni parlament, dr. Zdravko Kuzman.

„Dragi narode, budi konačno sebičan i zaokruži za svoje, bolje sutra“, poručila je nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, dr. Diana Zelenika koja je pozvala nazočne da izađu na izbore i hrabro i razborito povuku crtu.

„HDZ 1990 na čelu sa Martinom Ragužem korača europskim putem, a taj put prepoznala je joše jedna stranka“, riječi su kojima je najavljen predsjednik HP-BLOK-a, Željko Koroman koji je izrazio beskompromisnu potporu Martinu Raguž u utrci za člana Predsjedništva BiH.

raguzweb02

„Naša vizija je europska, zaposlena,  demokratska, pravedna i multietnička Bosna i Hercegovina, zemlja ravnopravnih naroda i ljudi“, kazao je predsjednik Raguž, naglasivši kako je vrijeme da se okrenenmo budućnosti, te da otvorimo novu stranicu za našu zemlju, da se uvažavamo i izgradimo međusobno poštovanje.

„Izbor postoji, stoga ukažite povjerenje novoj i odgovornoj politici. Vrijeme je za znanje, sposobnost i vrijednosti koje će biti u korist svih naroda i građana ove zemlje“, zaključio je predsjednik Raguž dodavši kako narod ma moć, a u nedjelju ima priliku da je iskoristi.

Večerašnji prizor jasno kazuje kako je Mostar odlučio podvući crtu. Ohrabreni potporom iz svih krajeva i gradova naše zemlje, možemo slobodno kazati kako je i Bosna i Hercegovina odlučila podvući crtu.

raguzweb03

Author Info

Ivan Krajina

Nema komentara

Pošalji komentar