Martin Raguž iz Posušja: Preuzmimo odgovornost i prestanimo tražiti krivca u drugima!

„Od koga smo ugroženi ovdje, u Posušju, u Zapadnoj Hercegovini, ako ne od loših politika i političara koji bez polaganja računa i preuzimanja odgovornosti upravljaju resursima naše zemlje pa je dug Zapadnohercegovačke županije premašio iznos cijelokupnog proračuna“, kazao je Martin Raguž, kandidat za člana Predsjedništva BiH.

U prepunoj kino dvorani u Posušju upriličeno je predstavljanje kandidata koji se nalaze na listama HDZ-a 1990 za sve razine vlasti.

Domaćin Tomislav Topić, predsjednik OO HDZ 1990 Posušje kazao je kako je krajnje vrijeme da se stane u kraj nepotizmu i zapošljavanju podobnih.

„Vrijeme je da se u Zapadnohercegovačkoj županiji oslobodimo straha i odlučno kažemo ‘ne’ dugogodišnjim obmanama stožernika koji sebi uzimaju ekskluzivno pravo da zastupaju interese jednog naroda“, poručio je Vjekuslav Bakula, nositelj liste za Federalni parlament iz ZHŽ-a.

Dr. Diana Zelenika, nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, oštro je najavila borbu protiv korupcije ukoliko dobije povjerenje birača.

„I dok je sve u strahu i korupciji  ili korupciji i strahu, lokalna zajednica i sve iznad nje što čini državu, tone, tone u nešto što se ovakvim moralom, ili bolje rečeno nemoralom, može zaustaviti jedino kanibalizmom!“, jasno je poručila dr. Zelenika.

Ne skrivajući zadovoljstvo zbog velike potpore koja mu je ukazana u Posušju, Martin Raguž je poručio da je vrijeme da prestane manipulacija nacionalnim pitanjem, koje je itekako važno, ali isto tako ne smije biti alibi za ovu, nikad težu, političku, ekonomsku i socijalnu krizu u kojoj se nalazi naša zemlja.

Jedno je sigurno, optimizma u Posušju, a Posušaci su uvjereni da će od narednog ponedjeljka stvari krenuti u jednom bolje, pozitivnijem smjeru za Bosnu i Hercgovinu i sve njene građane

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar