Martin Raguž iz Središnje Bosne: Ovo je naša zemlja!

Izaslanstvo HDZ-a 1990, predvođeno predsjednikom Martinom Ragužem  je jučer, 26. rujna, boravilo u cjelodnevnom posjetu Središnjoj Bosni.

Posjet je započeo neformalnim druženjem u Fojnici, gdje su mnogobrojni članovi i simpatizeri HDZ-a 1990, uz zajedničku kavu u opuštenoj atmosferi, imali priliku razgovarati sa predsjednikom Ragužem o trenutnom stanju, kako u Fojnici, tako i u cijeloj županiji kao i Bosni i Hercegovini u cjelini.

Da u Fojnici ne nedostaje optimizma, svjedoči svakodnevni rast potpore i prepoznavanje HDZ-a 1990 kao istinske alternative i stranke koja nudi svježinu, mladost i spremnost za preuzimanje odgovornosti.

fojn1

Nakon Fojnice,  Martin Raguž i izaslanstvo HDZ-a 1990 su se uputili u Kreševo, gdje su ih sa velikim zanimanjem dočekali brojni žitelji ovoga grada i članovi HDZ-a 1990. Tome svjedoči prepuna tribina i snažna potpora putu koji zagovara Martin Raguž i HDZ 1990, putu koji će, kako je poručio predsjednik  Raguž, “pokrenuti europske integracije, osigurati nova radna mjesta i sigurnu egzistenciju te stvoriti uvjete za opstanak na ovim prostorima“.

“Vrijeme je da podvučemo crtu pod sukobe, manipulacije i iseljavanja. Vrijeme je da gradimo bolju i pravedniju budućnost, ovdje i sada“, neke su od poruka koje su se mogli čuti u Kreševu, a koje govore o spremnosti da se zaustavi slobodan pad u kojem se zemlja nalazi i da se stvara bolja i sretnija budućnost.
kr2

Cjelodnevni obilazak je nastavljen posjetom Kiseljaku, gdje je također upriličeno predstavljanje programa i kandidata HDZ-a 1990.

Prepuna dvorana, pozitivna energija i želja za promjenama, jučerašnja je slika Kiseljaka.

Veliko zanimanje, svjesnost važnosti ovih izbora i spremnost da se podvuče crta, obilježilo je  ovaj susret sa žiteljima Kiseljaka.

“Tu smo da zaustavimo ovaj slobodan pad i agoniju u kojoj se ova zemlja i društvo nalaze. Vrijeme je da pokrenemo resurse i potencijale kojima naša zemlja obiluje kako bi mogli stvarati nova radna mjesta, kako bi zaustavili egzoduse i migracije, a našim mladim stvorili sigurnu egzistenciju na rodnoj grudi. Ovo je naša zemlja, ovdje se može, hoće i mora živjeti bolje“, poruka je Martina Raguža iz Kiseljaka.

Potpora koju artikulira HDZ 1990 iz ovih krajeva, jasno daje do znanja kako je Središnja Bosna odlučila podvući crtu.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar