Martin Raguž na sastanku sa udrugom altruista “Svjetlo”

Predsjednik HDZ 1990 i kandidat za člana Predsjedništva BiH Martin Raguž sastao se 25. rujna 2014. sa predstavnicima NVO altruista „Svjetlo“, organizacijom koja pomaže osobama s umanjenim sposobnostima.

Predstavnici ove organizacije predvođeni gospodinom Harisom Čauševićem upoznali su gospodina Raguža o svim trenutnim aktivnostima i prezentirali planirane aktivnosti u budućnosti. Ovom prigodom posebno je bilo riječi o Školi demokracije, Građanskom aktivizmu mladih s umanjenim sposobnostima te društvenim volonterskim akcijama. Tijekom sastanka gospodin Raguž je između ostaloga rekao:

“Sigurno je da  ova organizacija koja se brine o osobama s umanjenim sposobnostima ima legitimitet da bude korektiv u društvu, njegovim devijacijama, negativnostima u smislu poruka, u smislu ovih projekata koje ste nam sada izložili koje sami završavate, a ne čekate da vam ih netko osigura. Iskreno vam na tome od srca čestitam, ponosan sam da postoje takve osobe i organizacije i sigurno je da u meni i mojim suradnicima imate i imat ćete partnera. Mi ćemo vidjeti što je ono što mi možemo pozitivno lobirati, a nalazi se u vašem programu.“

“Moramo podvući crtu pod činjenicu da nismo spremni dati vlastitoj zemlji ono što smo svi dužni. Još ću jednom reći da mi želimo biti dio pozitivne mreže i  pozitivnog pristupa o kojemu vi govorite. Sretan sam da smo razgovarali i da ćemo dalje kroz projekte komuncirati, a na mene možete računati kao glasnogovornika za vaše programe i projekte, ali također ćemo širiti tu mrežu i kroz naše mlade ljude i na drugim područjima BiH. Moramo doći do jedne nove političke komunikacije i spoznati da je dijalog prednost“, kazao je ovom prigodom predsjednik Raguž.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar