Martin Raguž: Nećemo držati svijeću podjelama i otcjepljivanju

„Ovo je naša zemlja; od Plehana, Kraljeve Sutjeske, Fojnice, Guče Gore sve do Radimlje, Hutova Blata i svih drugih krajeva Bosne i Hercegovine. Podvucimo crtu politikama koje zagovaraju podjele, otcjepljivanja i odricanja od naših višestoljetnih prostora “, kazao je kandidat za člana Predsjedništva BiH, Martin Raguž, poručivši, ne samo da je moguća, nego da će i biti europska, funkcionalna i napredna Bosna i Hercegovina.

U prepunoj sportskoj dvorani u Usori, jučer je, 5. Listopada 2014., upriličeno predstavljanje programa i kandidata HDZ-a 1990.

U ime domaćina, skupu se obratio predsjednik Općinskog odbora Usora HDZ 1990 i načelnik Općine Usora, gospodin Ilija Nikić, koji je zahvalio brojnim žiteljima Usore na velikom odzivu.

Skupu su se obratili nositelji listi za Županijsku skupštinu i Federalni parlament, gospodin Zdenko Kolak, odnosno gospodin Vjekoslav Pranjić, koji su mnogobrojne nazočne pozvali da glasuju za Martina Raguža i HDZ 1990.


Dočekan gromoglasnim pljeskom, za govornicu je izašao predsjednik Raguž koji je iskazao zahvalnost žiteljima Usore, koji već duži niz godina daju potporu politici HDZ-a 1990. „Prošli put sam pobjedio u Usori, a sada sa ovoga mjesta želim poručiti da ćemo pobjediti u Bosni i Hercegovini!“, pun optimizma, ohrabren snažnom potporom koju artikulira, kazao je predsjednik Raguž.


„Martine, bila bi mi dika, da te vidim kao predsjednika“, riječi su pjesme, koju je u čast predsjedniku Ragužu izvela etno skupina iz Usore, a gromoglasan aplauz prepune dvorane govore jasno kako je Usora odlučila podvući crtu.


Nakon Usore, predsjednik Raguž uputio se u Žepče, gdje je nazočio sastanku Općinskog odbora Žepče HDZ 1990.


„Žepče je primjer kako se voli i čuva svoja zemlja. Vrijeme je da zauvijek podvučemo crtu pod podjele i međusobne sukobe, da valoriziramo naše prirodne resurse i potencijale kako bi stvarali pozitivno gospodarsko ozračje kako bi se bolje živjelo i uspješno radilo u našoj zemlji“, poručio je predsjednik Raguž u Žepču, koje prema informacijama sa terena sve više daje potporu politici Martina Raguža i HDZ-a 1990.

Predsjednik Raguž je svoju posjetu Zeničko-dobojskoj županiji upotpunio nastupima na Radio Žepču i TV Zenici, putem kojih je pozvao žitelje ove županije da izađu na izbore i daju svoj glas za europsku, demokratsku i zaposlenu Bosnu i Hercegovinu.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar