Martin Raguž iz Rame: Ovo je naša zemlja – vrijeme je da je izgradimo

„Ovo je naša zemlja – vrijeme je da je izgradimo“, kazao je kandidat za člana Predsjedništva BiH Martin Raguž pred više od 2 000 žitelja Rame, okupljenih na veličanstevnom skupu HDZ-a 1990.

HDZ 1990 održao je veličanstven predizborni skup u Rami, na kojem je bilo uprličeno predstavljanje programa i kandidata HDZ-a 1990, na čelu sa kandidatom za člana Predsjedništva BiH, gospodinom Martinom Ragužem.

Preko 2 000 okupljenih žitelja Rame dalo je bezrezervnu potporu kandidatima HDZ-a 1990, koji su predstavili viziju europske, demokratske i zaposlene Bosne i Hercegovine.

U ime domaćina, nazočnima se obratio predsjednik Općinskog odbora Rama HDZ 1990 i načelnik Općine Prozor-Rama, dr. Jozo Ivančević, koji je u pozdravnom govoru izrazio zahvalnost na veličanstvenom odzivu i odanosti ideji HDZ-a 1990.

„HDZ 1990 se ne skriva iza općih i nacionalnih tema. One jesu važne – prevažne, ali ne smiju služiti kao alibi za neurađeno i instrument za manipulaciju koja traje već 20 godina“, kazao je glavni tajnik HDZ-a 1990 i nositelj liste za Župansjku skupštinu HNŽ-a, Ilija Cvitanović, koji je pozvao nazočne da izađu na izbore i razmisle, jer danas je nude „odgovori“ koji su lažni.

Listu za Federalni parlament predstavio je nositelj iste, dr. Zdravko Kuzman, koji je kazao kako ovaa lista i kandidati na njoj manifestiraju spoj mladosti, znanja i iskustva.

„Svijet se zabavio ebolom, ali vjerujte mi, postoji opasniji i smrtonosniji virus. Ja vas sve pozivam da nedjelju, svojim olovkama, izvršite vakcinaciju i zaštitite naše društvo“, slikovito, medicinskom terminologijom, izrazila se dr. Diana Zelenika, nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, koja je sve nazočne pozvala da izađu na izbore i svoje povjerenje ukažu onima koji to zaslužuju.

Tijekom skupa, emitirana je video-poruka predsjednika EPP-a, Josepha Daula, koji je pružio bezrezervnu potporu Martinu Ragužu i HDZ-u 1990 na predstojećim izborima.

Dočekan gromoglasnim pljeskom i ovacijama, za govornicu je izašao predsjednik Raguž. „Pozivam sve da zajedničkim snagama podvučemo crtu pod manipulaciju i lošu politiku i počnemo pisati jednu novu, pozitivniju stranicu za našu zemlju Bosnu i Hercegovinu“, kazao je kandidat za člana Predsjedništva BiH, Martin Raguž.

„Nema više odricanja od naših povijesnih prostora; Plehana, Guče Gore, Fojnice, Kraljeve Sutjeske, Radimlje kao niti bilo kojeg drugog milimetra naše zemlje“, kazao je kandidat za člana Predsjedništva BiH, Martin Raguž, pritom poručivši onima koji prave kojekakve projekcije o otcjepljenjima i referendumu, kako nemaju saveznika u HDZ-u 1990. „Ne samo da je moguću, nego će i biti europska, demokratska, zaposlena Bosna i Hercegovina“, poručuio je predsjednik Raguž.

Pobjednička atmosfera, pozitivna energija i nikada posjećeniji politički skup u Rami, samo su dokaz kako je Rama odlučila podvući crtu, a sve izvjesnije i Bosna i Hercegovina.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar