Martin Raguž posjetio Domaljevac

Nastavljajući sa obilaskom Posavske županije, Martin Raguž, kandidat za člana Predsjedništva BiH je u ponedjeljak, 6. listopada, posjetio i Domaljevac. U razgovoru sa žiteljima, gospodin Raguž je upoznat sa problemima i poteškoćama sa kojima se susreću, naročito nakon nedavnih poplava koje su pogodile ovo područje.

“Nedavne poplave su pokazale dvije stvari, s jedne strane nevjerojatnu spremnost ljudi iz cijele BiH da se solidariziraju sa žrtvama poplava, a s druge strane potpunu nespremnost sustava zaštite i otklanjanja posljedica od poplava da reagira na odgovarajući način. Takve stvari moramo da mijenjamo, a preduvjet tome je stvaranje politike koja će odgovorno pristupati svakom segmentu svoga djelovanja i položiti račun biračima za svoj cjelokupni rad“, poručio je gospodin Raguž.

Tijekom posjete održan je sastanak sa načelnikom Domaljevca, gospodinom Željkom Josićem, kojem su prisustovali i drugi dužnosnici HDZ-a 1990 kao što su: Pejo Damjanovic, Đuro Matuzović, Saša Nedić, Alen Ćošković, Mario Ćočković, Ivo Lučić i Joso Marošević.

Razgovarajući o ekonomskim potencijalima ovoga kraja, Martin Raguž je naglasio važnost da se ovdje, na samo par kilometara od Europske Unije, pokrenu procesi koji će valorizirati zemljopisno iznimno povoljan položaj ovog kraja i stvoriti preduvjete da se ovdje ostaje, živi i gradi europska i zaposlena BiH.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar