Martin Raguž: Rama je primjer kako možemo bolje

Izaslanstvo HDZ-a 1990, predvođeno predsjednikom Martinom Ragužem i glavnim tajnikom Ilijom Cvitanovićem je jučer, 4. rujna, nazočilo obilježavanju Dana općine Prozor-Rama.

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred spomenika poginulim ramskim braniteljima započeo je službeni dio manifestacije, koji je nastavljen svečanom sjednicom Općinskog vijeća Prozor-Rama, koja je upriličena u Domu kulture u Prozoru.

Tijekom svečane sjednice općinskog vijeća, mnogobrojnim uzvanicima i gostima iz društvenog, političkog, kulturnog, vjerskog, sportskog života, obratio se načelnik Prozor-Rame dr. Jozo Ivančević (HDZ 1990), koji je tijekom govora predstavio mnogobrojne realizirane projekte, kao i one koji su u fazi realizacije, a koji Prozor-Ramu čine jedinstvenim primjerom snažnog napretka i razvoja.

„Rama je primjer kako naša zemlja ima potencijal za iskorak i razvoj. Lokalna vlast koja je u potpunosti posvećena općem dobru i koja je funkciji napretka mora imati rezultate. Ovdje, u našoj Rami, rezultati su više nego vidljivi“, kazao je predsjednik  HDZ-a 1990 Martin Raguž.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar