Martin Raguž sa prijateljima u Čitluku – Galerija fotografija

Izaslanstvo HDZa 1990, predvođeno Martinom Ragužem, nazočilo je 59-oj manifestaciji “Dani berbe grožđa – Brotnjo 2014“ koja je otvorena u Čitluku 22. rujna 2014 godine. Zajedno sa domaćim ljudima, brojnim prijateljima i proizvođačima vina koji su izložili svoje vrhunske proizvode, uživali su u bogatom i sadržajnom programu kroz opušteno i prijateljsko ozračje izmijenjujući srdačne pozdrave i riječi potpore.

“Naša zemlja obiluje prirodnim resursima i potencijalima, čija valorizacija mora biti imperativ kako bi stvarali perspektivniju budućnost. Brotnjo je primjer i personifikacija naših ukupnih potencijala. Vrijeme je da podvučemo crtu i zaštitimo domaću proizvodnju, a vruhunska vina, koja su rezultat tradicije i predanog rada naših vrijednih vinara, plasiramo na svjetsko tržište jer ona svojom kvalitetom to definitivno zaslužuju“, poručio je gospodin Martin Raguž
Pored brojnih glazbenih gostiju koji su uljepšali i obogatili večernji program, organizirani su i drugi sadržaji kao što su Međunarodni karate turnir “Dani berbe grožđa – Brotnjo 2014 i atletski miting “Dani berbe grožđa – Brotnjo 2014“.

Manifestacija je okupila veliki broj domaćih posjetioca kao i stranih turista.

 

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar