Martin Raguž se sastao sa Jonathanom Mooreom

SARAJEVO – Predsjednik HDZ-a  1990, Martin Raguž, sastao se danas, 24. listopada 2014. godine, sa Jonathanom Mooreom, šefom Misije OSCE-a u BiH.

Gospodin Moore je čestitao  predsjedniku Ragužu na pozitivnom vođenju kampanje, u kojoj je jasno izražena vizija europske Bosne i Hercegovine, ravnopravne zemlje za sve njene narode, građane i ljude.

Tema današnjeg susreta bila je ukupna politička situacija u zemlji sa posebnim naglaskom na nužnost provođenja reformi glede izbornog zakona, obrazovanja, medija, kao i drugih sfera društveno-političkog života u BiH.

Osvrt na ukupni izborni proces, nezaobilazno nameće i činjenicu od preko 70 000 nevažećih listića. Gospodin Moore i Raguž, izrazili su nadu kako će rezultat u konačnici biti regularan i koji će manifestirati volju građana.

Predsjednik Raguž i gospodin Moore izrazili su optimizam za brzo uspostavljanje vlasti na svim razinama, na temelju programa koji imaju utkanu viziju euroatlanskog puta, europskih integracija, stabilnosti zemlje kao i njenog napretka. Predsjednik Raguž naglasio je kako je HDZ 1990 u takvom pristupu spreman dati vlastiti doprinos.

Martin Raguž i Jonathan Moore izrazili su nadu u nastavak dosadašnje dobre suradnje.

Author Info

Ivan Krajina

Nema komentara

Pošalji komentar