Martin Raguž se sastao sa veleposlnikom Republike Italije

Predsjednik HDZ-a 1990, Martin Raguž, sastao se sa veleposlanikom  Republike Italije, gospodinom Ruggerom Corrias, kako bi razgovarali o trenutnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Sastanak je upriličen jučer, 12. veljače 2015. u Sarajevu, na kojem se razgovaralo o ukupnoj političkoj, gospodarskoj i socijalnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, uspostavi vlasti kao i europskom putu, korištenju fondova i svim drugim prednostima koje donosi novi europski pristup, a od kojeg će ljudi u Bosni i Hercegovini izravno osjetiti korist.

Predsjednik HDZ-a 1990 naglasio je kako HDZ 1990, kao jasno deklarirana opoziciona stranka, konstruktivno podržava što skoriju uspostavu vlasti. „Naša zemlja se nalazi pred nagomilanim problemima i brojnim izazovima. Stoga je potrebno ubrzati proces uspostave vlasti kako bi izvšili deblokadu zemlje u svim procesima i pokrenuli europske integracije“, kazao je Martin Raguž, te dodao kako će HDZ 1990 biti konstruktivan čimbenik u svim procesima Bosne i Hercegovine.

Veleposlanik Corrias pozdravio je stavove HDZ-a 1990, te naglasio kako će Italija i dalje pružati bezrezervnu potporu europskom putu Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Raguž i veleposlanik Corrias izrazili su zadovoljstvo održanim sastankom uz uvjerenje za nastavak dobre dosadašnje suradnje.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar