Martin Raguž u Jajcu: Vrijeme je za odgovornu politiku!

Martin Raguž i HDZ 1990 nastavljaju kročiti pobjedničkim putem i širiti poruku da se ovdje, u ovoj zemlji, našoj zemlji, može, mora i hoće živjeti bolje.
Prepuna dvorana Doma Kulture u Jajcu, u Nedjelju, 5 listopada, 2014 godine, iznimni entuzijazam i zajednička svijest da se radi o izborima koji mogu konačno postaviti ovu zemlju na europske tračnice i podvući crtu pod manipulacije, raseljavanja i nepravdu, uistinu daju naslutiti kako je došlo novo vrijeme za novi put Bosne i Hercegovine.

Nazočne je u ime domaćina pozdravio Ivan Jakešević, predsjednik Općinskog Odbora Jajce, poručivši da HDZ 1990 u Jajcu svakim danom uživa sve veću potporu. što je potvrdila i do zadnjeg mjesta ispunjena dvorana Doma Kulture.
Anto Bilić, nositelj liste HDZ-a 1990 za Skupštinu Županije Središnja Bosna, je poručio da su radna mjesta preduvjet ostanka mladih na ovim prostorima i da politika koja će se staviti u službu pokretanja svih potencijala ove županije, kako ljudskih, tako i prirodnih nema alternative.

“Vrijeme je da stvaramo vlast koja će odgovarati za svoj rad, koja će ponuditi sposobnost i znanje, umjesto podobnosti i prebacivanja krivnje na druge“, kazao je Jozo Lučić, nositelj liste HDZ-a 1990 za Federalni parlament.

Skupu se obratio i dr. Drago Džambas, nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine, koji je poručio kako politika, koja je u posljednjih 20 godina devastirala gospodarstvo, a demografski nas prepolovila, ne može dati odgovor. „To je netočan odgovor!“, kazao je dr. Džambas, kazavši kako ke vrijeme za ljude sa vizijom, idejama i znanjem.

Dočekan ovacijama prepune dvorane, predsjednik Raguž je poručio kako je vrijeme da podvučemo crtu pod sukobe, ratove, manipulacije i sve negativne prakse koje naše društvo i našu zemlju vode u propast. „Vrijeme je za novu, odgovornu politiku koja se neće skrivati iza općih i nacionalnih tema i koja uvijek krivca za neurađeni posao traži u drugom“, kazao je predsjednik Raguž rekavši kako je spreman nakon četiri godine položiti račun javnosti.


„Prijem HDZ-a 1990 u EPP u rekordnom vremenu govori kako ova stranka ima europski kredibilitet i stoga odgovorno možemo kazati kako je europska Bosna i Hercegovina moguća i kako će je biti“, kazao je predsjednik Raguž poručivši kako europski put nema alternativu, a prirodni potencijali i resursi kojima naše zemlja obiluje stvaraju nam mogućnosti otvaranja novih radnih mjesta i zaustavljanja odlazaka i egzodusa sa naših povijesnih prostora.


Bezrezervna potpora HDZ-u 1990 i Martinu Ragužu, koja je djelom manifestirana i kroz ovaj veličanstveni skup, jasno govori kako je Jajce odlučilo podvući crtu.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar